Tretman lica

Klasičan higijenski tretman lica

TRETMAN LICA

90 min

3000 din.

 

Higijenski tretman lica je osnova nege. Nikakv Anti Age ne dolazi u obzir, a da pre toga nismo kožu dubinski očistili i pripremili je da primi sve ono što joj je potrebno.

 

UZ špatula čišćenje lica

TRETMAN LICA

30 min

2000 din.

 

Tretman ima za cilj ćišćenje površinskog sloja kože, odstranjivanje mitisera, izvlačenje sebuma iz pora.

Ovaj tretman u odnosu na klasičan higijenski tretman traje znatno kraće i potpuno je bezbolan.

Mezoporacija

TRETMAN LICA

45 min

3500 din.

Mezoporacija je tehnika za transdermalno nanošenje koja deluje direktno na ćelijske mehanizme putem električnih impulsa i vibracija koji otvaraju kanale u dermisu da bi se dubinski prenele aktivne supstance 

Efekti mezoporacije:

-smanjuje vidljivost bora; 
– efekat svežine I blistavosti;                                       –dubinsko hranjenje kože.

Preporučuje se 6 tretmana u seriji, a nakon toga 1 do 2 tretman mesečno.

Higijenski + UZ špatula + Mikrodermoabrazija

TRETMAN LICA

90 min

4500 din.

Masaža lica, vrata i dekoltea + Maska prema tipu kože

TRETMAN LICA

45 min

2000 din.

Mikrodermoabrazija + Mezoporacija

TRETMAN LICA

60 min

4500 din.

RF Lifting

TRETMAN LICA

45 min

4000 din.

 

Rf LIFT radi na frekfenciji 3 Mhz. Molekuli tkiva koji se nađu u takvom električnom polju pokušavaju se poravnati sa polovima el. polja koje menja polaritet 3 miliona puta u sekundi.

Tako dolazi do trenja između molekula i oslobađanja toplote, što za posledicu ima poboljšanje metabolizma, bolji mišićni tonus, aktivaciju fibroblasta i stvaranje kolagena.

Rezultat je zategnuta koža, savršene boje i tonusa, osvežena i podmlađena.

Prvi utisak je da lice izgleda svežije i odmornije. Drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, brisanje sitnijih i umanjivanje dubljih bora.

Tretman AHA kiselinama

TRETMAN LICA

60 min

3000 din.

 

AHA voćne kiseline su pogodne:

  • U borbi sa ožiljcima od akni,
  • Kod umanjivanja postojećih bora,
  • Kod problema pigmentacije i flekica
  • U borbi sa beživotnom kožom koja izgleda dosadno i neprijatno.

Preporučuje se da voćne kiseline radimo u periodu od Oktobra do Marta, glavni razlog tome je osetljivost kože nakon tretman koju nikako ne smemo izlagati suncu.

Mikrodermoabrazija

TRETMAN

30 min

2500 din.

 

Ovaj tretman je potpuno bezbolan piling koji se vrši dijamatskim česticama i koji za posledicu ima ubrzanu regeneraciju kože, a koža izgleda sjajno i blistavo.

Sam proces je takav da se zajedno sa pilingom uz pomoć vakuma vrši masaža koja doprinosi prokrljvljenosti kože  a to znači brža regeneracija, bolja tekstura i zadovoljan klijent.

Laser regeneration

TRETMAN LICA

60 min

4500 din.

 

 

Dr schrammek

Green peel clasik (paket kucne nege)

TRETMAN LICA

60 min

32000 din.

 

Jak tretman, sa efektom perutanja, za stimulaciju obnavljanja kože, pogodan za brojne probleme kože poput seboroične, nečiste kože, ožiljaka, oštećenja izazvanih sunčanjem, strija i mnogih drugih.

Green peel energy (paket kucne nege)

TRETMAN LICA

60 min

15000 din.

 

Srednje jak tretman, bez efekta perutanja, vodi ka prirodnom poboljšanju kvaliteta kože i ublažava izgled kože nastao starenjem; pogodan i za probleme kože poput nečistoća i nepravilnosti, blede kože oslabljene cirkulacije, ožiljaka i poremećaja u pigmentaciji.

Fresh up

TRETMAN LICA

60 min

8000 din.

 

Blag tretman, bez efekta perutanja, funkcioniše kao efikasan pomoćnik u sprečavanju prevremenog starenja kože i gubitka elastičnosti, idealno rešenje problema kod kože umornog izgleda

Mela wave

TRETMAN ZA PIGMENTACIJE

60 min

5000 din.

Babor

Tretman za masnu i problematicnu kozu “PURE”

TRETMAN LICA

90 min

3800 din.

 

PURE tretman ne samo da čisti kožu, nego reguliše I nivo lipida. Nakon ekstrakcije, nekoliko pokreta masaže opustiće kožu, dok će hladna maska dodatno odmoriti kožu I smiriti znakove hidratacije. Priuštite sebi  tretman pročišćivanja kože na licu I svom samopouzdanju dodatnu porciju snage.

Tretman dubinske hidratacije “CRASH”

TRETMAN LICA

60-90 min

5000 din.

 

Ispunite želju kože svojih klijenata utolivši joj žeđ hidratantnim ampulama. Fantastična količina vlage koja u jednom tretmanu ulazi u kožu ostavlja na njoj veo blistavosti I čini je čvrstom I zdravom. Od 3-10 hidratantnih ampula unosi se u kožu dok se I ne zadovolji I poslednja pora žedna vlage.

Tretman sa vitaminom C za pigmentacije, za kuperoznu kozu I kozu sklonu crvenilu

TRETMAN LICA

60 min

4500 din.

 

Vitaminski kompleks vitamina C, A i E, daje koži vitalnost, istovremeno je opuštajući. Vitamin C je neophodan za pravilno funkcionisanje organizma, pogotovu kod pušača koji gube i do 2 puta više vitamina C nego svi ostali.

Babor anti age tretman 30+ “ReVersive”

TRETMAN LICA

90 min

9000 din.

 

Ultimativni luksuzni anti age tretman za blistavu kožu.

Pružite koži luksuznu blistavost I izbrišite tragove starenja I umora u samo jednom tretmanu.

Babor anti age 40+ “Collagen booster”

TRETMAN LICA

90 min

8000 din.

 

Anti age u pravom smislu te reči. U toku ovog tretmana podstiče se sinteza kolagena u koži tako da koža postaje čvršća, bore pliće, a konture izraženije.Intenzivna reparacija masažom i kolagenska maska zaokružuju jedan od najefikasnijih jedan od najefikasnijih tretmana u borbi protiv starenja kože.

Babor anti age 50+ hsr liftin

TRETMAN LICA

90 min

7500 din.

 

Ljudsko lice se menja vremenom. Mišići lica se menjaju, čitav izraz lica izgleda drugačije i ovo čini da izgledamo starije. BABOR masaža reguliše neuravnoteženost mišića lica. Otpušta tenziju i razbija čvoriće, čime trenutno dobijamo glatke i opuštene mimičke bore. Jer opušteni mišići ne stvaraju bore. Prijatan tretman sa fantastičnim rezultatima koji su dugotrajni i vidljivi.